Cursuri de perfecționare

GASTRONOMIE

PANIFICAȚIE

COFETĂRIE

 

GELATERIE

 

Interacțiunea continuă cu specialiștii ne-a oferit mereu informații esențiale despre realitatea pieței și despre provocările cu care se confruntă în practică acești specialiști. Lipsa oportunităților de formare și perfecționare a fost o problemă comună a tuturor domeniilor deservite de Boro-Info, iar identificarea ei a dat naștere unui nou proiect: cursurile de formare și perfecționare Boro Info.

Grupul Boro Info organizează cursuri practice de perfecționare specialiștilor din domeniile de panificație, patiserie, cofetărie, HoReCa.

Scopul grupului Boro Info este susținerea și promovarea unor obiective de natură economică, organizatorică, pentru optimizarea circulației informației și de reprezentare a colectivității țintă a asociației în domeniile: panificației, gastronomiei, turismului și a serviciilor din alimentația publică.

Organizăm cursuri de torturi consacrate și la modă, torturi și deserturi monoporții, deserturi dietetice și raw vegane, mini torturi și deserturi franțuzești, Macarons și Candy Bar, tarte moderne franțuzești, modelare flori și figurine din pastă de zahăr, dantele comestibile și decorații tort în diverse stiluri, patiserie franțuzească, brutărie artizanală cu sau fără conținut de gluten și/sau adaos de maia, ciocolaterie – praline artizanale, modelare isomalt, grilaj, sculptură în legume și fructe, platouri culinare reci, Masterclass-uri, preparate calde din carne de pasăre, porc, miel, vită, preparate din pește, preparate vegane, meniuri complete pentru evenimente, bucătărie creativă, preparate street food, deserturi de restaurante etc

Formatorii sunt maeștrii brutari, cofetari, bucătari din țară și din străinătate, recunoscuți la nivel internațional.

Până în prezent, am instruit peste 2.500 de specialiști prin intermediul acestor cursuri, rezultatele fiind vizibile în fiecare dintre firmele în care aceștia activează – diversificarea portofoliului de produse, creșterea calității produselor, creșterea valorii adăugate a produselor din portofoliu, adresarea unor noi segmente de piață și atragerea de noi consumatori.

boroinfo-sutoakademia-logo-2019-yellow-grey-EN-01

BOROINFO-COOKING ACADEMY” este un proiect al firmei Boro-Info SRL, a cărui concepție de bază este organizarea diverselor cursuri și workshopuri pentru amatorii de gastromonie și patiserie-cofetărie. Cursurile noastre sunt destinate atât adulților cât și copiilor, micii ”bucătari” având posibilitatea de a participa și la workshopuri tip summer-camp în perioada vacanței de vară. Tematicile workshopurilor noastre sunt variate și întotdeauna în tendințe.
Organizăm cursuri variate, în domeniul cofetăriei, patiseriei și gastronomiei printre care: torturi consacrate și la modă, torturi și deserturi monoporții, torturi și deserturi dietetice-fără zahăr și gluten, mini torturi, macarons, brutărie artizanală cu sau fără conținut de gluten, pâine și produse de panificație cu maia, ciocolaterie artizanală, platouri culinare reci, diverse cursuri de gastronomie cu tematică exotică, etc.

Formatorii sunt maeștrii cofetari, bucătari și brutari, recunoscuți și cu renume în propriul domeniu de activitate.
Așteptăm cu drag toți gourmanzii și amatorii de gustări alese, indiferent de vârstă!

 

Pentru mai multe informații

Nr. de tel.:
+40-732-575-556

Adresa de e-mail.:
info@pangast.ro