Editare reviste de specialitate

Revista Brutarul-Cofetarul promovează tendinţele şi tradiţiile din domeniile de panificaţiei, patiseriei, cofetăriei şi morărit asigurând legătura pieţei de profil cu furnizorii de echipamente, dotări, tehnologii, ingrediente şi soluţii dedicate.
Gastromedia este sursa de informare a operatorilor şi antreprenorilor din alimentaţia publică şi HoReCa, promovând tendinţe şi tradiţii gastronomice.

Revista Brutarul-Cofetarul apare lunar în peste 8.800 de exemplare şi se distribuie gratuit, în România şi Republica Moldova, pe cale poştală.

Revista ajunge la factorii de decizie din brutării, cofetării, gelaterii, ciocolaterii, patiserii, mori, fabrici de panificaţie, hoteluri şi restaurante care deţin laboratoare de cofetărie sau patiserie proprie, paste făinoase, biscuiţi etc.
Baza de date a abonaţilor este monitorizată şi actualizată permanent.

Click AICI pentru un Media-Kit cu prezentarea mai largă a revistei.
www.brutarul.ro

Publicaţia asigură legătura pieţei de profil cu furnizorii de echipamente, dotări, tehnologii, ingrediente şi soluţii dedicate.

Revista apare odată la două luni şi se distribuie gratuit, în România şi Republica Moldova, într-un tiraj de peste 13.300 de exemplare.

Destinatarii revistei sunt factori de decizie, manageri şi specialişti din unităţile de alimentaţie publică aparţinând mediului public şi privat (restaurante, hoteluri, pensiuni,
fast-food-uri, baruri, cafenele, pub-uri, societăţi de catering, cofetării, cantine ale diferitor instituţii - spitale, şcoli, fabrici etc.).
Baza de date a abonaţilor este monitorizată şi actualizată permanent.

Click AICI pentru un Media-Kit cu prezentarea mai largă a revistei.
www.gastromedia.ro

GastroPan 2015

Succes răsunător pentru cea de-a şaptea ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan, care s-a desfăşurat în perioada 19-21 martie 2015 la Târgu Mureş. Peste 21.000 de vizitatori au trecut pragul expoziţiei pentru a se conecta la ultimele noutăţi tehnologice ale pieţei, iar majoritatea celor 132 de expozanţi din 24 de ţări şi-au planificat deja să revină anul viitor cu standuri şi mai spaţioase.

Capacitatea de a reuni furnizorii de echipamente, ingrediente, ustensile şi soluţii cu producătorii, operatorii, specialiştii şi antreprenorii din domeniu a asigurat succesul expoziţiei. Vizitatorii au regăsit la standuri cele mai noi şi eficiente soluţii pentru afacerile pe care le desfăşoară brutării, cofetării, patiserii, restaurante, cafenele, mori, magazine de specialitate, hoteluri, ciocolaterii, gelaterii.

Standurile au afişat mai multă eficienţă, inovaţie şi diversitate
Vizitatorii GastroPan au avut ocazia de a experimenta, testa şi degusta o gamă variată de soluţii, utilaje, tehnologii şi ingrediente, unele dintre ele fiind disponibile în premieră pe piaţa autohtonă. Managerii şi specialiştii din domeniu au descoperit idei de afaceri şi soluţii pentru eficientizarea activităţilor, pentru reducerea costurilor, pentru creşterea calităţii sau pentru dezvoltarea de produse şi servicii noi, adaptate cerinţelor actuale de pe piaţă.

Program dinamic şi numeroase demonstraţii practice
Anul acesta expoziţia GastroPan a fost din nou spaţiul inovaţiei şi al creativităţii, găzduind şi mai multe programe demonstrative care au evidenţiat utilitatea şi eficienţa conceptelor şi tehnologiilor expuse. Atât la standurile expozanţilor, cât şi separat, la invitaţia organizatorilor, brutari, bucătari, cofetari şi cake designeri premiaţi la olimpic şi mondial şi-au împărtăşit talentele cu miile de vizitatori. Sculptura în legume şi fructe, modelajul din pastă de zahăr, pictura artistică pe suport de zahăr şi tehnica modelării zahărului tras, suflat şi turnat au fost printre cele mai atractive demonstraţii la GastroPan 2015.

Am premiat Pâinea, Tortul şi Inovaţiile Anului 2015
Cei mai buni 212 brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării s-au întrecut la Concursurile GastroPan. Pe lângă Pâinea Anului 2015 şi Tortul Anului 2015, au mai fost premiate cele mai bune produse de patiserie, cele mai reuşite platouri culinare şi cele mai impresionante lucrări artistice din aluat de panificaţie, fructe şi legume, pastă de zahăr sau Isomalt. Aflaţi rezultatele Concursurilor GastroPan 2015 AICI sau pe www.gastropan.ro.

GastroPan, în calendarul expoziţiilor internaţionale
Asociaţii de specialitate din ţară şi din mai multe ţări europene au fost prezente la GastroPan, expoziţie etalon pentru consolidarea industriei de panificaţie din Europa de Est. Liderii asociaţiilor de profil din România, Slovacia şi Ungaria, mediaţi de vicepreşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor (UIBC) au purtat discuţii în cadrul expoziţiei despre modalităţi de colaborare şi despre promovarea produselor autohtone pe pieţele UE.

Următoarea ediţie a expoziţiei GastroPan este programată tot la Târgu Mureş, în primăvara anului 2016.

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | 0733 313 042

Servicii de promovare

Organizare cursuri de perfecţionare

Cursuri de perfecţionare în sprijinul afacerilor din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice

În colaborare cu Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo, activăm în interesul specialiştilor şi firmelor din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi gastronomiei, atât pe teritoriul României cât şi în ţările Uniunii Europene.

Printre activitățile asociației se numără organizarea cursurilor de specialitate în domeniile panificației, cofetăriei și gastronomiei, a concursurilor consacrate acestor sectoare, a conferințelor, seminariilor pentru specialiști, realizarea unor studii de piață și informarea prin mijloace electronice și tipărite a industriei de profil.

Organizăm cursuri de:
• modelare flori şi figurine din pastă de zahăr;
• decorare tort;
• produse inovative de cofetărie, reţete, conţinut şi decor;
• reţete de cofetărie;
• royal icing;
• sortimente de pâine;
• sortimente de patiserie;
• ciocolaterie – realizare praline artizanale;
• modelare isomalt;
• grilaj;
• sculptură în legume şi fructe, etc.

Mai multe detalii despre cursuri găsiți pe www.pangast.ro

Înscriere Cursuri de Perfecţionare

{jumi [tabla-right.php]}

Realizare pagini de internet

Fii cu un pas înaintea concurenţei!

Boro-Info SRL lucrează în domeniul alimentaţiei publice - cofetăriei – patiseriei - panificaţiei de 14 ani, timp în care a acumulat o experienţă vastă în acest profil, punându-vă la dispoziție o bază de date de informaţii şi fotografii de profil și o echipă de profesionişti.

SERVICII OFERITE:

Creare site de prezentare simplu, cu textul şi fotografiile clientului;

Creare site de prezentare personalizat, cu editare texte şi fotografii, optimizare pe motoarele de căutare (Google) şi integrare pe reţele sociale (Facebook);

Creare site complex, cu funcţie de web-shop (posibilitatea plasării comenzilor on-line, deplasare la locaţie pentru interviuri despre istoricul firmei, realizare fotografii, elaborare text de prezentare etc.)

Pentru detalii şi oferte personalizate contactaţi-ne:
0266-219.392, 0733-313-042 | Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Proiectare Sigle

Vrei ca afacerea ta să crească?
Promovează-ţi produsele cu o SIGLĂ nouă!

Vă oferim:
• elaborare concept
• siglă
• slogan
• elemente de design personalizate

Proiectare elemente de identitate vizuală aferentă:
• concept cărţi de vizită
• pagini cu antet
• cd-uri personalizate
• plicuri personalizate.

Pentru detalii şi oferte personalizate contactaţi-ne
0266-219.392, 0733-313-042 | Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Referinte:

Servicii de grafică şi tehnoredactare

Produceţi calitate dar vindeţi cu dificultate? Poate aveţi nevoie de o grafică şi un ambalaj nou!

Oferim servicii de editare şi pregătire pentru tipar
• afişe
• pliante
• cataloage
• broşuri
• panouri publicitare etc.

Oferim servicii de proiectare inscripţionări autoutilitare şi personalizare ambalaje (asigurăm la cerere şi tipărirea acestora).

Ca o noutate, realizăm proiecte tridimensionale pentru locaţia dumneavoastră, pornind de la siglă şi elemente de personalizare, pe care, la nevoie, vă ajutăm să le şi materializaţi.
Toate aceste servicii au la bază o experienţă îndelungată în domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice. Echipa de designeri a revistelor Brutarul-Cofetarul şi Gastromedia vă stau la dispoziţie cu servicii complete de grafică şi proiectare ce vă pot ajuta să daţi un nou suflu locaţiei dumneavoastră.

Pentru detalii şi oferte personalizate contactaţi-ne
0266-219.392 | 0733-313-042 | 0371-328.698 | Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Referinte:

Traduceri profesionale

Câştigaţi mai mulţi clienţi!

Vă oferim servicii de traducere profesionale în/din limbile română, maghiară, engleză şi germană.

Traducerile profesionale vă permit intrarea pe noi piețe, crescând numărul de potențiali clienți. Suntem specializați în traduceri tehnice în diverse domenii.

Experienţa îndelungată dobândită în sectoarele de panificaţie, cofetărie şi gastronomie din România şi din Europa asigură utilizarea celor mai potriviţi termeni de specialitate în cadrul textelor (texte publicitare, pagini web, articole PR, articole de ziar, meniuri, manuale de utilizare etc.) traduse împreună cu noi, rezultând mesaje uşor de înţeles pentru publicul ţintă.

Pentru detalii şi oferte personalizate contactaţi-ne 0266-219.392, 0733-313-042 | Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Referinţe:

Contact

Boro-Info SRL

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Telefon: +40-266-219.392, +40-266-214.251
Fax: +40-266-214.251
Mobil: +40-733-313.042


Director General
Váradi-Erdős Ildikó - +40-733-313 040
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Manager Proiect
Birtalan Boróka - +40-733-313 043
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Asistent Manager
Borbély Csilla- +40-733-313 042
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Media & PR
Daniel Maior - +40-724-367 003
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

www.boroinfo.ro
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.brutarul.ro
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.gastropan.ro
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.gastromedia.ro
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
FacebooktwitterGoogle PlusPinterest

Formular de contact

EDITARE REVISTE
DE SPECIALITATE
Editarea revistei de specialitate BRUTARUL-COFETARUL, pentru sectorul de panificaţie, patiserie, cofetărie şi morărit precum şi a revistei GASTROMEDIA, pentru operatorii din alimentaţia publică.
ORGANIZARE
EXPOZIŢII
Organizarea celui mai mare târg autohton de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică, Expoziţia GastroPan.
SERVICII DE
PROMOVARE
Servicii de promovare precum realizarea paginilor web; proiectarea siglelor, pliantelor, cataloagelor, a graficii pentru ambalaje şi autocolante, amenajări 3D etc.
ORGANIZARE
CURSURI
CONTACT